Logo

Danmark taler sammen:

Butikker dækker op til samtalemiddag midt i åbningstiden

Danmark taler sammen: 

Butikken er samlingspunkt for debat om vigtige lokale emner

Danmark taler sammen:

Vær med i samtalen og styrk den lokale dialog

loading.

Danmark taler sammen – på afstand

Vi tror på den dybere mening med at gøre ting sammen. Være sammen, spise sammen, tale sammen og sammen skubbe Danmark fremad. For os er det netop dét, det hele handler om.

Derfor havde vi glædet os til at afvikle ”Danmark taler sammen” i vores butikker, midt i åbningstiden i slutningen af oktober. At være så tætte sammen er med til at styrke den lokale dialog og gøre butikken til byens samlingspunkt.
Sammen kan vi rigtig meget – også trods corona. Men at være så tætte er desværre ikke en mulighed dette efterår. Vi er gode til at tage hensyn og passe på hinanden, på medarbejderne og på kunderne i vores butikker – og det skal vi blive ved med. Det sætter grænser for, hvordan vi kan bruge vores butiksrum.

Vi vender stærkt tilbage på et senere tidspunkt og ser frem til igen at kunne invitere ind i fællesskabet med samtale og middag i butikken.

Danmark taler sammen_SuperBrugsen pressefoto 600x400.jpg

Strøm til lokal dialog

Med ”Danmark taler sammen” sætter andelsfællesskabet Coop og ENIGMA – Museum for post, tele og kommunikation – strøm til den lokale dialog og får danskerne til at tale mere sammen om det, der betyder noget for dem.

Kvickly, SuperBrugsen og Dagli’Brugsens butikker rundt omkring i landet dækker op til samtalemiddag i butikken midt i åbningstiden.

Hvad sker der i din egen Coop-butik?

Mad skaber samtale

50 Coop-butikker lagde i 2019 lokaler og gryder til initiativet ”Danmark taler sammen”, hvor borgere mødtes for at tale sammen over et måltid mad.

Danmark taler sammen_Kvickly Skibhusvej_foto Steven Biccard_600x400.jpg

Næste ”Danmark taler sammen” skulle have været 
fra 26. oktober - 1. november 2020.
Vender vi stærkt tilbage på et senere tidspunkt. 

Du melder dig til i din lokale butik

Sammen spiser deltagerne et måltid mad til max 50 kroner. Alle er velkomne

Find butik