Søren har lige pustet liv i lokalsamfundet

...bare ved at købe ind i fællesskabet.
I Coop er der mange måder at handle på. Søren er medlem af Coop, og han bakker op om de mange arrangementer og intiativer, hans lokale brugs står bag. Som medlem kan du være med til at styrke lokale fællesskaber. Gør som Søren.

Bliv klogere på ansvarligt forbrug

Vi elsker økologi, gode råvarer, ingen skadelig kemi, mindre madspild og mere dyrevelfærd.
Flere af Coops butikker inviterer til debat- og forbrugeraftener om aktuelle tendenser i vores mad og forbrug.

Hvad sker der i din egen Coop-butik?

Hvad gør Coop med emballagen? Hvordan spiser vi klimarigtigt? Hvorfor er det vigtigt for Coop at have varer uden skadelig kemi?

Har du en god idé til et arrangement om bæredygtighed eller ansvarligt forbrug i din butik?

Få noget at skulle ha’ sagt i Coops landsråd

Det er landsrådet, som repræsenterer vores 1,9 mio. medlemmer og medejere, og som sætter retningen for Coop.
50 af pladserne i landsrådet er på valg til efteråret, og som medlem af Coop kan du søge om at blive stillet op via din lokale butik.

I Coop går ansvarlighed og forretning hånd i hånd.

Som medlem af Coop har du noget at skulle ha’ sagt. Du kan brænde for en bestemt hjertesag eller bare være med en enkelt dag.

Søren Nørgaard Meinert, medlem af Coop og bakker op om de mange arrangementer og initiativer, hans lokale brugs står bag.

"Fællesskab er det, vi skaber gennem Brugsen. Fællesskab kræver noget af os. For fællesskab er også at give rum til, at andre kan forandre eller bygge noget nyt. At være fælles om noget øger livskvaliteten for alle.

Vores brugs skaber noget at være sammen om. Kulturdage, loppemarkeder, der begynder med morgenmad og slutter med grillpølser om aftenen. Der er vinklub og fællesspisning. Det er så meget mere end et sted, hvor vi køber smør og mælk.
Jeg kan lide at gøre en forskel i det nære; som medlem, formand i børnehaven, spejderleder, fodboldtræner og i landsbyforeningen. Vi er en flok ildsjæle, der er med til at gøre Vipperød til et mere levende sted. Vi skaber muligheder for fællesskabet.

Man sagde engang ‘Vi mødes i Brugsen’, og det er netop det, vi gør."

Vi er til at tale med!

Har du brug for hjælp, eller vil du vide mere om, hvad der sker i din butik? Så tag fat i din lokale formand eller spørg efter bestyrelsen i butikken.

Skab sammenhold

Når du er medlem og medejer af Coop, har du mange måder at handle på. Louise er medlem af brugsens bestyrelse og har arrangeret running dinner med de lokale borgere. Vil du også skabe flere oplevelser sammen med mennesker i dit lokalsamfund?

Hvad vil du gerne flytte i din butik?

Du kan som medlem og medejer få noget at skulle ha’ sagt og gøre en forskel for dit lokalområde og for din egen butik.

Hvad er bæredygtigt forbrug, klimavenlig mad og god emballage?

Mad og ansvarligt forbrug handler for os om andet og mere end en fyldt indkøbspose. Vi er et stort fællesskab, som elsker økologi, gode råvarer, dyrevelfærd og arbejder for at mindske skadelig kemi og madspild.