2 1440X280
3500X2333

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Cooptober!

Mere end 200 lokale bestyrelser i butikker og brugsforeninger giver fællesskabet et ekstra gear i oktober.

De frivillige i bestyrelserne skruer sammen med butikken op for aktiviteter som madfællesskab, byvandring, græskarskæring, vinsmagning og måske børneyoga.

Her kan du holde øje med, om din butik har aktiviteter i oktober, som styrker fællesskabet i dit lokalområde.

Hvad er Cooptober?

Med Cooptober inviterer vi alle til at deltage i deres egne lokale fællesskaber. Vi åbner vores butikker for en bred vifte af aktiviteter, lige fra vinsmagning til græskarskæring, byvandringer, koncerter med lokale bands og måske en aktivitet, som du selv finder på. For aktiviteterne er ikke kun en fejring, men også en invitation til dig og til alle vores medlemmer om at deltage, engagere sig og bidrage til fællesskabet.
Se eventkalenderen her

Eventkalender

Find et arrangement tæt på dig.

JyderupHenrikEngel600x400.jpg
JyderupHenrikEngel600x400.jpg

Mød butikkens frivillige

Vil du vide mere om, hvad der sker i din butik - også når det ikke er Cooptober? Så tag fat i din lokale formand eller spørg efter bestyrelsen i butikken.

Det er nemlig de lokale kræfter, som står bag din butik. Dagli’Brugsen, SuperBrugsen og Kvickly har tilsammen mere end 500 lokale bestyrelser, som er valgt af medlemmerne. Det er frivillige, som også arrangerer madfællesskaber, debat- og forbrugeraftener for butikkens medlemmer.