Tak for en fantastisk Cooptober!

Mere end 200 lokale bestyrelser i butikker og brugsforeninger fyrede op under oktober 2023 med et hav af events i hele landet.

Måske var du en af de mange, der fandt en spændende aktivitet i din lokale butik - hvis det ikke er tilfældet, kan du glæde dig til næste år. For vi gør det igen i 2024.

De frivillige i bestyrelserne skruer sammen med butikken op for aktiviteter som madfællesskab, byvandring, græskarskæring, vinsmagning og måske børneyoga. Alt sammen for at styrke de lokale fællesskaber rundt i hele Danmark.

Hvad er Cooptober?

Med Cooptober inviterer vi alle til at deltage i deres egne lokale fællesskaber.

Vi åbner vores butikker for en bred vifte af aktiviteter, lige fra vinsmagning til græskarskæring, byvandringer, koncerter med lokale bands og måske en aktivitet, som du selv finder på.

For aktiviteterne er ikke kun en fejring, men også en invitation til dig og til alle vores medlemmer om at deltage, engagere sig og bidrage til fællesskabet i og omkring de butikker, vi medlemmer ejer sammen.

Mød butikkens frivillige

Vil du vide mere om, hvad der sker i din butik - også når det ikke er Cooptober? Så tag fat i din lokale formand eller spørg efter bestyrelsen i butikken.

Det er nemlig de lokale kræfter, som står bag din butik. Dagli’Brugsen, SuperBrugsen og Kvickly har tilsammen mere end 500 lokale bestyrelser, som er valgt af medlemmerne. Det er frivillige, som også arrangerer madfællesskaber, debat- og forbrugeraftener for butikkens medlemmer.