Eventkalender

Hvis du ikke kan finde din butik i kalenderen, er det måske fordi, den annoncerer sine Cooptober-events på plakater i butikken.
Det er også muligt, at din butik slet ikke er med i Cooptober, da det i år er knap halvdelen af Coops Kvickly-, SuperBrugsen- og Dagli'Brugsen-butikker, der har Cooptober på programmet.

Vi opdaterer kalenderen løbende. Så kig endelig forbi igen.

Som medlem af Coop kan du altid være med ved at engagere dig i butikken eller tage en dialog med din lokale bestyrelse, som er medlemmernes repræsentanter.

Spørg din lokale formand eller uddeler/varehuschef, hvis du vil vide mere om planerne for årsmødet eller generalforsamlingen i din butik.

Hvis du har lyst til selv at stille op til bestyrelsen, er det også formanden, du skal tage en snak med.

Er du i tvivl om, hvilken butik du hører til, skal du bare kigge på dit røde medlemskort eller i Coop-app'en.

Vil du være aktiv i en bestyrelse?

Du skal vælges af Coops medlemmer for at blive en del af butikkens bestyrelse. Det sker på et møde for medlemmerne af butikken.

For Coop-ejede butikker hedder mødet et årsmøde, og for de selvstændige butikker hedder det en generalforsamling.

Hvordan stiller du op?

Du kan stille op på årsmødet eller generalforsamlingen for den butik, du har tilhørsforhold til. Du kan se på dit medlemskort eller i din Coop app, hvilken butik du er medlem af, og du kan skifte butik, når du vil.

Det er de medlemmer, der er tilknyttet butikken, der har stemmeret. Kontakt bestyrelsen i din butik, hvis du vil stille op eller vide mere.

Gitte har lige sat byens udvikling til debat

....bare ved at købe ind i fællesskabet.
I Coop er der mange måder at handle på. Gitte inviterede foreninger, politikere og lokale ildsjæle ned i Dagli'Brugsen for at debattere og udvikle byen.
Som medlem af Coop kan du gøre en forskel for dit lokalområde. Du kan gøre som Gitte.