Det handler om dig og mig

Måske tænker du ikke over det, når du handler i SuperBrugsen, Dagli'Brugsen, Coop, Kvickly og Coop365, men Coop er en andelsforening med 1,9 millioner medejere.

Lige siden vi i 1866 stiftede den brugsforening, som i dag er blevet til Coop, har vi været ejet af vores medlemmer og handlet i fællesskab. Det var lige så meningsfuldt dengang, som det er i dag.

Coop handler om dig og mig. Sammen ejer vi Coop, og sammen har vi meget større handlekraft. For når fællesskabet træder til, opnår vi mere og får mere at skulle have sagt.

Som medlemmer har vi mange måder at handle på, og vi kan bestemme lidt mere. Her på hjemmesiden kan du se hvordan.

Coop handler om dig og mig.

Sammen ejer vi Coop, og sammen har vi meget større handlekraft. For når fællesskabet træder til, opnår vi mere og får mere at skulle have sagt.

Sammen kan vi vælge de varer, vi vil have på hylderne, de grønne veje vi vil gå, og de lokale initiativer vi vil sætte i gang.

Sammen kan vi udrette mere end hver for sig og hurtigere omsætte holdninger til handlinger.

Som medlemmer har vi nemlig mange måder at handle på og kan bestemme lidt mere.

Det er derfor, vores butikker har engagerede lokale bestyrelser. Det er derfor, frivillige arrangerer madfællesskaber og debataftener om det, der betyder noget lokalt og globalt.

Vi tror på den dybere mening med at gøre ting sammen. Være sammen, spise sammen, tale sammen og sammen skubbe Danmark fremad.

Det er det, det hele handler om.

Som medlem af Coop har du noget at skulle ha’ sagt. Du kan brænde for en bestemt hjertesag eller bare være med en enkelt dag.

Hva' sku' det være?

Mere grønt på hylderne? Flere lokale initiativer, hvor du bor?

Hva' sku' det være?

Flere muligheder for at omsætte holdninger til handlinger?

Hva' sku' det være?

Mere omtanke for nærmiljøet og lokale varer?